Call: 0763.52.30.39 9.00-20.00 Mon-Sat
Strada Tepes Voda nr 4, sector 2, Bucuresti
Tendinte in Make-up

Haideți sa vorbim puțin despre tendințe, nu pentru ca nu ne place sa ne abatem de la ele ci pentru a vedea ce este frumos, ce mai poarta “vecina”, ce este pe placul tuturor și desigur dacă ni se potrivește ceva. Evident ca exista o diferența între tendințele de machiaj propuse de marile case de moda și ce găsim in mediile on line și mai ales pe rețelele de socializare.  In planul social ajung lucrurile cele mai ușor de realizat și de armonizat cu viața cotidiană.  

Pentru anul 2019 lucrurile in materie de tendințe in Make-up stau cam așa:  

▪️ SPRÂNCENE  Aici exista o abundentă mai mare ca niciodată de volum și de naturalețe. Sprâncenele cât mai natural de nepensate sunt cele mai in voga, chiar și firele alăturate sprâncenei de pe ploapa își au rostul lor și aduc Frumusețea rebela prin simetria firelor și direcția ridicată a acestora. Așa da momentan va puteți anula orice programare la pensat și sa investiți intr-un gel transparente pentru fixare.  

▪️ Tenul Și aici găsim aceiași naturalețe. S-a renunțat la conturingul exagerat, umbrele fiind regăsite mult mai discret. Se dorește sa se lase la vedere piele naturală, o piele perfecta, un ten de covor roșu. Abundă luminozitate data de orice forma de haylighter, pudrat sau cremos, iar culoarea pomeților duce cât mai mult cu gândul la sănătate și la roșeața naturală

▪️ OCHII sunt puși in evidentă printr o singura culoare se prefera culorile îndrăznețe ( orange, verde praz, albastru marin) sau pastelurile fiind ales in combinațiile de zi. O alta opțiune mai sunt fardurile metalizate, argintiu și nuanțele metalice. Se prefera un stil minimalist realizat cu eyeliner in forme geometrice. Un alt trend al acestei perioade sunt celebrele gene piciorușe de musculita. Acestea întregesc machiajul minimalist punându-se accept pe partea inferioară a pleoapelor.

▪️ Buzele sunt in diverse nuanțe de nude sau culori fructate mai intense renunțându-se la conturarea acestora.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *