Call: 0763.52.30.39 9.00-20.00 Mon-Sat
Strada Tepes Voda nr 4, sector 2, Bucuresti

Henna spa este o tehnică folosită pentru a da sprâncenelor viață și feței look-ul de care are nevoie.

Motivul pentru care se cheamă ”henna spa” și nu o numim simplu ”vopsirea sprâncenelor cu henna”, este acela că, pe lângă această procedură, sprâncenele vor fi înainte pensate și pregătite pentru vopsirea cu henna.

În ce constau, mai exact toate acestea? Să o luăm pe rând: începem prin aplicarea la nivelul pielii sprâncenei a unei soluții speciale cu efect anestezic care va face pensatul mai puțin dureros și lăsăm să acționeze câteva minute. După îndepărtarea ei, urmează pensatul propriu-zis care este o bază pentru forma ce urmează a fi dată sprâncenei prin vopsirea cu henna. Pensatul este urmat de curățarea firelor de păr cu ajutorul unui șampon pentru eliminarea reziduurilor. În continuare, se va aplica soluția de henna, apăsându-se în același timp, pentru pigmentarea până la nivelul pielii. Soluția este lăsată să acționeze de la 20 minute, până la două ore, în funcție de intensitatea pe care clienta dorește să o aibă culoarea sprâncenei și se înlătură, apoi cu o dischetă demachiantă îmbibată cu apă. La sfârșit, pentru consolidarea rezultatului, se aplică un fixativ pentru sprâncene.

Mai departe, totul depinde de clientă, ea trebuie să aibă grijă să evite spălarea în primele 24 ore, tratamentele cosmetice, produsele cosmetice precum fondul de ten sau fardul și orice altceva ar putea scurta perioada de colorare a sprâncenelor.

Beneficiile Henna SPA:

▪️Sprancene definite și conturate pe termen lung.

▪️Timp economisit la realizarea machiajului.

▪️Trăsăturile fetei vor fi puse i

▪️Este un produs natural, fără pigmenți chimici.

Tu trebuie doar să vii să încerci, iar eu te voi face să te simți ca la un spa.n evidentă fără prea mult machiaj.

▪️Henna pigmenteaza pielea și astfel golurile din sprânceana sunt acoperite.

▪️Este o procedura noninvazivă și nedureroasă.

Phone
0763.52.30.39
Address
Strada Tepes Voda nr 4, sector 2, Bucuresti
Email
info@cbbeauty.ro